A La Calma no oferim directament el servei de turisme rural, però t’informem dels equipaments més propers a la nostra zona i tota l’oferta turística de la comarca que trobaràs a www.turismevalles.net

Equipaments del Parc Natural del Montseny (Diputació de Barcelona):

La Casanova de Sant Miquel

La Casanova de Sant Miquel, Aquest allotjament rural ofereix ara als visitants un lloc des d’on poder gaudir de la natura del Parc Natural del Montseny en un ambient tranquil i acollidor. La Casanova de Sant Miquel té capacitat per a 16 persones i ofereix servei d’allotjament en règim de mitja pensió (esmorzar i sopar) en habitacions dobles amb bany o lliteres. A més a més, s’organitzen cursos de temes ambientals i coneixement de la natura: fer pa al forn, energies alternatives, agricultura ecològica, observació astronòmica, etc.
www.casanovadesantmiquel.com

La Morera

La Morera, és una masia del segle XVII restaurada i equipada per proporcionar-vos una agradable estada. Habitacions de dues plantes amb bany i calefacció. Cuina de temporada amb productes de la contrada. La Morera està formada per diverses construccions que envolten una lliça comuna, i els camps i boscos on es desenvolupen les tasques pròpies d’una petita explotació ramadera. A la casa gran trobareu diferents espais comuns: menjador amb llar de foc, sala de jocs, biblioteca, etc. També disposeu de televisor i telèfon per al vostre ús.
www.lamorera.net

Masia de Vallfornés

Masia Vallfornés,obre les seves portes com a alberg pluridisciplinar del Montseny. Oferim allotjament tradicional, així com també un espai amb voluntat de ser un centre de creació d’activitats que promogui l’enteniment entre l’ésser humà i el seu entorn natural.
www.vallforners.net

Allotjaments de Tagamanent:

El Folló

El Folló,allotjament rural de Tagamanent molt a prop de l’urbanització de la Pedralba en un entorn natural molt adient per passar una bona jornada, a pocs quilómetres de La Calma.
www.casanovadesantmiquel.com

Les Casetes del Congost

Les Casetes del Congost,és un equilibri entre la natura, la història i les comoditats modernes, una manera diferent de fer turisme en espais oberts i integrats en edificacions dels segles XVI-XVII.
www.lescasetesdelcongost.cat

Allotjaments d’Aiguafreda:

El Montanyà Hotel&Lodge

El Montanyà,,és una escapada. Al cor de les muntanyes del Montseny i a només 40 minuts de Barcelona, descobreixes un espai de relaxació i confort: el Montanyà Hotel & Lodge. Un hotel acollidor per a famílies i parelles que aprecien la natura per relaxar-se o amb un esperit esportiu. Un lloc especial per fer créixer la teva empresa, amb salons i un auditori, on tot respira un ambient natural.
www.montanyahotel.com/ca

Hostal l’Esquella

Hostal l’Esquella, es troba a les portes del Parc Natural del Montseny i a 25 minuts del Circuit de Montmeló. La zona és ideal per fer excursions en família o en parella.
www.restaurantmontseny.com

Allotjaments de Figaró:

Can Grau

Can Grau, és una masia totalment restaurada, dins el Parc Natural del Montseny.
Situada a la vall de Vallcàrquera, entre boscos, feixes amb prats, i la riera del mateix nom que aplega les aigües que s’escolen del Pla de la Calma i el Tagamanent.
www.cangrau.com

L’Hostalet de la Merceria

L’Hostalet de la Merceria,és el resultat de rehabilitar una antiga casa de finals del s. XVII, situada a la plaça Major de Figaró-Montmany, a 40 km. al nord de Barcelona, al Parc Natural del Montseny, Alt Congost.
www.hostaletmerceria.com

Altres equipaments de la zona:

Can Gual

Can Gual,,és una antiga masia rehabilitada amb molt d’encant, al poble de l’Ametlla del Vallès, província de Barcelona.Disposem de 2 cases completes amb vistes al camp i 1 Suite, totes elles amb serveis que et faran desconnectar de la rutina diària. Són cases ideals per llogar en parella, amics i família. A més sempre estaràs acompanyat pels masovers de Can Gual, en Tomàs i la Montserrat , que estaran disponibles per a qualsevol necessitat que tingueu durant la vostra estada.
www.cangual.net

Les Oliveres

Les Oliveres,hi trobareu tranquilitat, la remor del silenci, cants d’ocells o esquelles de cabres i bens, i tota mena d’olors del camp, que us desconnectaran de la quotidianitat i us endinsaran en el mon rural, en aquest llogarret que esta situat en un poble molt petit -Samalus- al peu del Montseny amb una església romànica i una historia que data dels ibers (te un poblat) i un entorn privilegiat i, a 3 km de la Garriga. Casa adaptada i amb possibilitat de transport adaptat concertat.
www.lesoliveres.cat